Ankara’nın Kazan ilçesinde bir otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri hamile kadın olmak üzere 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, arkadaşıyla birlikte katıldığı bir toplantıdan dönmekte olan Sadiye Arık’ın kullandığı 06 AP 7107 plakalı otomobil, Kazan girişindeki Kayı Kavşağından ilçe merkezine dönmek isterken, Kızılcahamam’dan Ankara’ya gitmekte olan ve Beyler Kurutaş’ın kullandığı 71 DD 355 plakalı kamyonet ile kavşakta çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle kamyonet savrularak yoldan çıktı ve iki yolun arasında bulunan havuzun duvarına çarparak durabildi. Kazada 6 aylık hamile olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü Sadiye Arık ve arkadaşı Arzu Sonyürek ile kamyonetin sürücüsü Beyler Kurutaş ve arkadaşı emekli polis memuru Davut Akyürek yaralandı.
Yaralılardan Arzu Sonyürek Sincan Devlet Hastanesinde, Hamile bayan Sadiye Arık Ankara Hastanesinde, diğer yaralılar Beyler Kurutaş ve Davut Akyürek ise Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilen yaralılardan Sadiye Arık’ın tedavisi sürerken, diğer yaralılar tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.
Yaralı kadınlardan Arzu Sonyürek’in Kazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde büro görevlisi, Sadiye Arık’ın da çevre mühendisi olarak çalıştığı öğrenildi.