Beyoğlu’nda hırsızlık için bir binaya giren 2 kişi, kendilerini fark edip arkalarından gelen bir vatandaşı bıçakladı. Mahalleli, hırsızları korkutmak için kurusıkı silahla ateş açtı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay, öğle saatlerinde Piyalepaşa İlk Adım Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz 2 kişi sokak üzerinde bulunan bir binaya hırsızlık için girdi. Binanın karşısında bulunan bakkalın sahibi Fırat Kurt ve mahalle sakinleri durumu fark edip hırsızları yakalamak için binaya girdi. Fırat Kurt, müdahale ettiği hırsızlar tarafından bıçaklanarak yaralandı. Mahalle sakinleri de hırsızları korkutmak için kurusıkı silahla ateş etmeye başladı. Hırsızlardan biri bir binaya saklanırken, diğer hırsız olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaralanan Kurt, mahalle sakinleri tarafından otomobille hastaneye kaldırıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis, güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu. Hırsızlardan İ.F. (17) saklandığı binada polis ekipleri tarafından yakalanarak Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Kaçan diğer zanlının yakalanması için polis çalışmalarını sürdürüyor.
OLAY ANI SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Yaşanan olay bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde mahalle sakinlerinin hırsızların girdiği binadan çıktıları görülüyor. Panik halinde dışarı çıkanlardan biri kurusıkı silahıyla hırsızlara doğru ateş ediyor. Hırsızlar ise olay yerinden kaçıyor. Hırsızların bıçakladığı vatandaşa ise mahalleli yardım ediyor.