Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, İstasyon Mahallesi istikametine seyir halinde olan Birkan Metin yönetimindeki 11 EM 205 plakalı motosiklet ile Mehmet Biçer yönetimindeki 11 DS 106 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile otomobilin aynası kırılırken, motosiklet sürücüsü bir anda yerde kaldı. O sırada olay yerinde başka bir kazası olması sonucu yol tek taraflı işlerken, yerde yatan motosiklet sürücüsüne diğer kazaya karışan vatandaşlar müdahale etti. Kafasındaki kask çıkartılarak rahat nefes alınması sağlanan motosiklet sürücüsü, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayı gören vatandaşlar, yaşanan kazadan 10 dakika önce aynı noktada başka bir kaza olduğunu, trafiğin tek şerit şeklinde ilerlemesi sonucu otomobil ile motosikletin seyir halindeyken yolun daralmasından dolayı sıkıştıkları için çarpıştıklarını belirttiler.
Polis olay yerinde incelemeler yaparken, yol bir süreliğine trafiğe kapandı. Ambulans ve motosikletin çekilmelerinin ardından yol trafiğe tekrar açıldı.