Samsun’da satışa hazır 66 gram bonzai ve 33 adet ecstasy uyuşturucu hapla yakalanınca tutuklanan 48 yaşındaki kadın, yargılandığı mahkeme tarafından 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin alınan istihbarat doğrultusunda İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi’nde bulunan 48 yaşındaki Ç.E. adlı kadının evine yaptığı baskında satışa hazır poşetler içinde toplam 66 gram bonzai ve 33 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçirdi. Olayla ilgili yaklaşık 5 ay önce tutuklanan Ç.E. adlı kadın ile tutuksuz bulunan Ö.A.(29), B.G.(35), F.K.(20), R.C.K.(30) ve A.S.’nin (36) yargılanmaları sona erdi.
Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu yargılanan Ç.E. adlı kadın, "B.G. de ele geçen uyuşturucu maddeleri benim sattığım doğrudur. Kendisi uyuşturucu ticareti yapmaktadır. Uyuşturucuları satmak için benden satın almıştı. Pişmanım" dedi.
Diğer sanıklar da haklarındaki suçlamaları kabul etmedi. Ç.E. adlı kadın, "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz olarak yargılanan B.G. adlı şahıs ile “uyuşturucu ticareti" suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılırken; Ö.A., F.K., R.C.K ve A.S. ise beraat etti.