Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir fabrika çalışanı, kısa süre önce ayrıldığı iş yerinde biriken maaşını alamadığı gerekçesi ile av tüfeğini alıp fabrikayı bastı.
Edinilen bilgiye göre ilçe girişindeki bir fabrikada gerçekleşen olayda, Himmet E. (44) isimli fabrika çalışanı kısa bir süre önce ayrıldığı fabrikadan biriken maaşlarını alamadığını belirterek av tüfeği ile fabrikayı bastı. Şüpheli, fabrika bahçesinde havaya ateş ederek yetkililerden birikmiş maaş alacaklarını istedi. Olayın İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber verilmesi üzerine polis ekipleri fabrikayı abluka altına aldı. Yaşanan olay nedeniyle fabrikada kısa süreli panik yaşandı. İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner de olay yerine giderek Himmet E.’yi ikna etmeye çalıştı. Emniyet Müdürü Hakkı Güner’in çabası sonuç verdi ve şüpheli ikna oldu. Emniyet Müdürü Güner’in av tüfeğini alması sonları Himmet E. yakalanarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Burada ifadesinin alınan şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Diğer taraftan Himmet E’nin kısa bir süre önce evinin yandığı ve maaşını alamadığı gerekçesi ile zor durumda olduğu belirtildi.