Bursa’da, Esra Gülyol isimli kadının sevgilisi tarafından vurularak öldürülmesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı.
Olay, geçtiğimiz günlerde merkez Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi’nde meydana geldi. Eşi cezaevinde tutuklu olan Esra Gülyol (24), Nurettin G.’ye ait otomobilde, sevgilisi olduğu iddia edilen Orhan Ö.’nün tabancasından çıkan kurşunun göğsüne isabet etmesi sonucu yaralandı. Bir çocuk annesi Gülyol, Nurettin G. tarafından Muradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Cinayeti araştıran polis, Orhan Ö., Nurettin G. ve Yılmaz K.’yı gözaltına aldı.
Zanlıların ifadelerinde yer alan detaylar ortaya çıktı. Esra Gülyol ile sevgili oldukları iddia edilen Orhan Ö., "Kız arkadaşıyla aynı evi paylaşan Esra, Nurettin G.’nin üzerine kayıtlı telefon hattını kullanıyordu. Esra’nın telefonuna 340 TL gelince fatura ödenmemiş. Kendisine gelen faturaya sinirlenen Nurettin ise üzerine olan hattı kapattırmış. Esra da o akşam Nurettin’e, ’Sen telefon hattını nasıl kapattırırsın’ diye bağırmış. Sonra da, ’Gel seninle konuşacağız’ diyerek evinin önüne çağırmış. Esra bıçağı alıp Nurettin’in yanına gidince, ev arkadaşı olan bayan beni aradı ve yardım istedi. Aynı mahallede oturduğumuz için ben silahımı alıp, hemen Esra’nın kaldığı evin önüne gittim. Esra’nın otomobilin içerisinde Nurettin ile tartıştığını görünce çılgına döndüm. Nurettin’e kendi silahımla ateş ettim. Ama kurşun Esra’ya isabet etmiş. Ardından olay yerinden hemen kaçtım. Esra’yı vurduğumu öğrenince yıkıldım" dedi.
Orhan Ö., Nurettin G. ve Yılmaz K. mahkemeye sevk edildi. Mahkeme Orhan Ö.’yü tutuklarken, diğer iki zanlının tutuksuz yargılanmasına karar verildi.