Bursa’da bir kişi, kendisine pala ile saldıran arkadaşını tek kurşunla vurarak öldürdü. Cinayet, adliyenin güvenlik kameraları sayesinde aydınlatıldı.
Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saat 20.00 sıralarında Sakarya Mahallesi 5. Gönül Sokak üzerinde adliye yanında meydana geldi. C.K. (42), iki gün önce tartıştıkları iddia edilen arkadaşı Ferdi Kühram’ı (34) tek kurşunla ağır yaraladı. Otomobille hemen özel bir hastaneye kaldırılan Kühram kurtarılamadı.
Polis olayla alakalı soruşturma başlattı. Ekipler, cinayeti adliyenin güvenlik kameraları sayesinde çözdü. Motosikletle olay yerine gelen ve elindeki pala ile şüpheli C.K.’ye saldırmak isteyen Ferdi Kühram’ın vurulma anı adliyenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Kühram’ın vurularak düşme anı ve şüphelinin kaçması görüntüleri yer aldı.
Polis cezaevi arkadaşı oldukları öne sürülen şüphelinin yakalanması için alarma geçti. Bu arada Ferdi Kühram’ın sosyal paylaşım sitesindeki hesabından öldürüldüğü yerde daha önce çekilmiş fotoğrafını paylaştığı, şüphelinin ise silahla poz verdiği fotoğraflar ortaya çıktı.