Hatay’ın Samandağ ilçesinde evlerinde ölü bulunan biri 35 günlük, diğeri 13 aylık 2 kardeşi cinnet getiren annenin tekmeleyerek ve boğarak öldürdüğü ortaya çıktı.
Hatay’ın Samandağ ilçesi Yeni Mahalle’de dün meydana gelen olayda, 3 yıl önce evlenen Celal (32) ile Serpil T. çiftinin 28 Şubat 2014 günü Oktay ismini verdikleri bir erkek çocukları, 13 Şubat 2015 günü de Niranur ismini verdikleri bir kız çocukları oldu. 22 Mart Pazar günü baba işe giderken, iki kardeşi komşuları evde ölü olarak, anneyi ise şok geçirmiş halde buldu. Genç kadın şoku atlattıktan sonra polis tarafından gözaltına alınırken, çocukların cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Çocukların yapılan otopsisinde boyunlarında ve vücudunda morluklar tespit edildi. Otopsinin ardından iki kardeşin cenazeleri aynı tabuta konularak, toprağa verilmek üzere Samandağ’ın Mağaracık Mahallesi’ne götürüldü.
Çocukların amcası Hayrettin T., çocukların neden öldüğünün araştırıldığını, annesinin öldürüp öldürmediğini bilmediklerini söyledi.
Samandağ Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan anne Serpil T.’nin ise 35 günlük bebeğini tekmeleyerek, 1 yaşındaki çocuğunu ise boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.