Adana’da otomobilin içinden "Bakar mısınız" diye seslendiği kızlara cinsel organını gösterdiği ileri sürülen şahıs gözaltına alındı. Kendisini "İrade kaybı" diyerek savunan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, 3 genç kız 5 Nisan 2015 günü Çukurova ve Seyhan ilçelerinde polise başvurup plakasını verdikleri otomobildeki bir kişinin pencereyi açıp "Bakar mısınız" diye çağırdığını, kendilerinin de adres soracağını düşünerek baktıklarında alt tarafı çıplak olan şahsın cinsel organını göstererek mastürbasyon yaptığını söyleyerek şikayetçi oldu. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, plakadan otomobilin İmran A. (27) isimli şahsa ait olduğunu belirledi. Polis, şahsı otomobille birlikte yakalayarak emniyete getirdi. İmran A., o gün gün boyu alkol aldığını, sabah da alkol almaya devam ettiğini, o yüzden ne yaptığını hatırlamadığını söyledi. Sorgusu tamamlanan zanlı, "cinsel istismar" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Adliyeye götürülmeden önce Adli Tıp Kurumu’nda sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, basın mensuplarının "Neden gözaltına alındınız sorusuna?" sorusuna "İrade kaybı" cevabını verdi.
Adliyeye sevk edilen zanlı, ifade verdiği savcı tarafından 3 ayrı dosyadan da tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. İmran A., 3 dosyadan da ayrı ayrı tutuklanarak cezaevine gönderildi.