Çorum’da öfkeli koca, kendisinden boşanmak isteyen eşi, kayınpederi, kayınbiraderi ile eşini tabancayla vurdu.
Edinilen bilgiye göre, Ankara’da ikamet eden Ercan Koca, boşanma davası açtıktan sonra evden ayrılan eşi Sebiha Koca’nın yaşadığı Çorum’un Alaca ilçesine bağlı Bozdoğan köyüne gitti. Saat 14.30 sıralarında yaşanan olayda boşanmak isteyen ve bu nedenle babasının evine dönen eşi Sebiha Koca ile barışmak için kayınpederinin yaşadığı köye giden Ercan Koca, burada eşi ve akrabaları ile tartıştıktan sonra üzerinde bulunan kurusıkı tabancadan bozma silahla önce eşi Sebiha Koca’yı el ve ayaklarında vurdu. Daha sonra evde bulunan ve tartıştıkları kayınpederi Gazi Koca’yı karın bölgesinden, kayınbiraderini, Hasan Koca’yı ayaklarından ve son olarak kayınbiraderinin eşi Sevda Koca’yı ise göğüs ve kol bölgesinden aynı silahla ateş ederek vurdu.
Silah seslerinin duyulmasından sonra komşularının yardımı ile Sebiha, Gazi, Hasan ve Sevda Koca Alaca Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Burada ilk tedavileri yapılan Sebiha ve Gazi Koca Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevkedilirken Sevda Koca ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kaçan Ercan Koca’nın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatılırken, yaralılardan Hasan Koca’nın tedavisinin ise Alaca Devlet Hastanesi’nde devam ettiği öğrenildi.