Manisa’nın Turgutlu ilçesinde aşırı yağmur nedeniyle elektrik direği yerinden sökülerek devrildi. Elektrik tellerinin seyir halindeki bir yolcu minibüsünün üzerine düşmesi, korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.
Olay, saat 15.40 sıralarında ilçeye bağlı Selvilitepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özgür Güneş (32) yönetimindeki 45 TT 610 plakalı şehir içi minibüsü yolcu indireceği sırada yakınlarda bulunan bir elektrik direği aşırı yağıştan dolayı devrildi. Devrilen elektrik direği tellerinin minibüsün üzerine düşmesi yolculara korku dolu anlar yaşattı. Yolcular büyük bir panikle kendilerini minibüsten dışarıya attı.
13 yolcunun bulunduğu minibüsün sürücüsü Özgür Güneş, "“Şuan hayatta isek bu tamamen Allah’ın takdiri ve mucizesidir. Elektrik direğinin devrilmesi ile teller büyük bir gürültüyle aracımızın üzerine düştü. Benimle birlikte araçta 13 kişi vardı ve hepimiz büyük panik yaşadık. Allah hepimizi korudu. Tellerde elektrik olsaydı hiçbirimiz hayatta kalmazdık” dedi.
Elektrik direğinin devrilmesi nedeni ile polis ekipleri bölgeyi güvenlik şeridi ile kontrol altına alırken, TEDAŞ ekipleri ise devrilen direkle ilgili çalışmaya zaman kaybetmeden başladı. Yol trafiğe kapatılırken, bölgeye de uzun süre elektrik verilemedi.