Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde devrilen motosiklet, park halindeki jandarma aracının altına girdi. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.
Kaza, Bağlık Mahallesi Meydanbaşı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erdemir Caddesi’nden şehir merkezi istikametine seyreden İsmail Korkut Kumaş (29) idaresindeki 67 UF 516 plakalı motosiklet, Meydanbaşı Caddesi’nde sollama yapmak isterken viraja hızlı girince devrildi. Kazada motosiklet sürücüsü ve motosiklet bir süre yerde sürüklenirken, motosiklet yol kenarında park halindeki jandarma aracının altına girdi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri, yaralı motosiklet sürücüsünü özel bir hastaneye kaldırdı. Buradan Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Kumaş’ım durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Yaşanan kaza anı ise yakındaki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde sürücünün sollama yaparak viraja hızlı girdiği sırada motosikletin devrildiği ve sürücü ile birlikte yerde sürüklendiği görülüyor. Kaza yapan motosiklet sahibi tarafından olay yerinden alınırken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.