Diyarbakır’da aşırı hızla tek yönlü yola giren bir otomobil yolun girişindeki duvara çarptı. Kazada araçta bulunan 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, kaza, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Şanşıurfa yolu üzerinde bulunan Sanayi Sitesi ve Traktörcüler Sitesi yanında bulunan tek yönlü tali yolda meydana geldi. 34 AYG 91 plakalı otomobil Şanlıurfa yolunda seyir halindeyken aniden direksiyonu kırıp tek yönlü tali yoluna girmeye çalışınca yolun kenarındaki duvara çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin hava yastıkları patlarken, araç içerisinde bulunan ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.
Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralanan 2 kişi ambulanstaki müdahalelerinin ardından Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptıktan sonra kaza yapan otomobil, çekici yardımıyla sanayi sitesine götürüldü.
Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.