Düzce’de bir apartman dairesinde bilinmeyen nedenden dolayı meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı. Olayın ardından apartman sakinleri sinir krizi geçirdi.
Patlama, Düzce’de öğlen saatlerinde Kiremitocağı Mahallesi’nde bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. 27 yaşındaki M.M. isimli psikolojik sorunları olan bir kişi ile 65 yaşındaki baba F.M.’nin evde olduğu bir saatte dairede önce patlama meydana geldi, ardından yangın çıktı. Patlama sonrası M.M. dairenin duvarında patlama nedeniyle oluşan açıktan aşağı atladı. Baba F.M. ise hemen polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Alevlerin kısa sürede büyümesi üzerine bütün daire alevler içinde kaldı.
İkinci kattan atlayan M.M’nin kolu kırılırken, patlama esnasında yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu. Yaralı baba oğul, olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Düzce İtfaiye Müdürlüğü ekipleri alevleri söndürmek için uzun süre çalıştı. Daire içinde oluşan yoğun nedeniyle itfaiye ekipleri maskelerle ve oksijen tüpleriyle yangına müdahale edebildi. Bu sırada bazı apartman sakinleri ise sinir krizi geçirdi.