E-5 Karayolu Okmeydanı Darülaceze arasında devrilen bir kamyon, İstanbul trafiğini felç etti. Kazada can kaybı yaşanmazken, araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü.
Kaza, E-5 Karayolu Darülaceze mevkiinde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Bayrampaşa istikametine doğru giden 34 KMT 97 plakalı kamyonet, aynı yönde giden 34 FJ 0362 plakalı aracın sıkıştırması nedeniyle devrildi. Kazada iki araçta da ağır hasar meydana geldi. Kamyonetin boş olması olası bir faciayı önlerken, trafik durma noktasına geldi.
Kamyonet sürücüsü Muhammet Kovacıoğlu (30), kazanın sıkıştırma sonucu olduğunu söyledi. Kovacıoğlu, “Ben en sağ şeritten geliyordum. Solumdaki arabayı sıkıştırdıkları için aracımın arka kasanın ucundan vurdular. Ben de yan yatarak geldim” dedi.
Kaza sonucu yola saçılan cam kırıkları ve araç parçaları trafik ekiplerince temizlendi. Araçlardan fırlayan eşyaların arasındaki makyaj fırçası ve hediye kutusu dikkat çekti. Kazada kamyonette bulunan yolcu, aracın camının patlaması sonucu yaralandı. Sırtına batan cam kesikleri nedeniyle yaralanan Fikret Davar (41), Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza yapan araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından trafik normal akışına döndü.