Elazığ’ın Yurtbaşı beldesinde iki gün arayla iki markete giren hırsızlar, sigara ve kasada bulunan bir miktar parayı çalarak kayıplara karıştı. Marketlerden birinde bulunan ve güvenlik kamerası kayıtlarının yer aldığı bilgisayarın da şüpheliler tarafından çalındığı belirlendi.
Edinilen bilgilere göre olay, geçtiğimiz hafta içerisinde meydana geldi. Yurtbaşı beldesinde bulunan iki markete iki gün arayla giren hırsızlar yüklü miktarda sigara ve kasada bulunan paraları çaldı. Çevredeki iş yeri kameraları tarafından belirlenen 3 şüphelinin hırsızlık yaptıkları bir markette bulunan ve güvenlik kamerası kayıtlarının da yer aldığı bilgisayarı da çaldığı ortaya çıktı. İş yeri sahipleri, sabah marketlerini açtıklarında hırsızlık olayın fark ederek jandarma ekiplerine haber verdi.
Olay yerine gelen jandarma ekipleri hırsızlığın yaşandı marketlerde titiz bir çalışma yaparken, çevre iş yerlerinde bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını da inceledi. Yapılan incelemede başka bir iş yerinin güvenlik kamerasına yakalanan şüphelilerin 3 kişi olduğu tespit edildiği öğrenildi.
Eşkalleri belirlenen 3 şüphelinin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.