Elazığ’da bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili güvenlik kamerasından yola çıkan polisler 2 şüpheliyi yakaladı. Yakalanan şüphelilerin evlerinde yapılan aramada çalıntı malzemeler ele geçirilirken, şüpheliler de çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre olay, 3 gün önce merkez Ulukent Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Şüpheliler iş yerinin camını kırarak içeri girdikten sonra çok sayıda malzemeyi çaldı. İş yeri sahibinin hırsızlık olayını bildirmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma yaptı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, iş yerini soyan 2 şüpheliden birinin kamerayı kırarken yüzünü göstermesiyle eşkalini belirleyerek harekete geçti. Şüphelilerin E.T. ve Y.E. olduğunu belirleyen polis evlerine baskın yaparak 2 şahsı da yakaladı. Evde yapılan aramada iş yerinden çalınan malzemelerin tamamı bulundu.
Şüpheliler E.T. ve Y.E. nitelikli hırsızlık suçundan adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.