Erzurum’da sosyal paylaşım sitesinde birbirleriyle yazışan öğrencilerin okul çıkışında karşı karşıya gelmesi sonucu çıkan bıçaklı kavgada bir öğrenci yaralandı.
Erzurum’un Palandöken ilçesi Yıldızkent semtinde bulunan bir okulun önünde iddiaya göre, sosyal paylaşım sitesinde birbirleriyle yazışarak kavga eden öğrenciler okul çıkışında karşı karşıya geldi. Karşılaşan öğrenciler okul önünde tartışamaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle bir öğrenci cebinden çıkardığı bıçakla tartıştığı arkadaşını yaraladı. Okul çıkışı arkadaşlarının gözü önünde bıçaklanan öğrenci bir anda yere yığıldı. Olay yerinde bulunan öğrenciler, olayı polise bildirdi. Bıçaklanan çocuğa arkadaşları meraklı gözlerle bakarak korku dolu anlar yaşadılar. Bıçaklanan öğrenci ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Olayı duyan veliler ise kısa sürede okulun önüne akın ederek okul önlerinde daha fazla tedbir alması gerektiğini ve çocukları okula gönderirken büyük endişe duyduklarını belirttiler.