Gaziantep’te bir otomobilin içindeki para çantası gündüz vakti aracın camı kırılarak çalınırken, olay güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, Değirmiçem Mahallesi’ndeki bir banka şubesinden 70 bin Dolar ile 60 bin Türk Lirası para çektikten sonra Hukukçular İş Merkezi’ne giden Mustafa B.’nin otomobili gündüz vakti soyuldu. Aracını iş merkezinin önüne park eden Mustafa B., avukatıyla görüşmeye gittiği sırada, otomobilinin yanına gelen 3 şahıs kendi kullandıkları aracın plakasını değiştirdi. Daha sonra Mustafa B.’nin otomobilinin arka camını kırdı. Camdan içeri giren bir şahıs, arka koltuğu yerinden söktükten sonra bagajdaki çantayı alıp, araca binerek olay yerinden kaçtı.
Gündüz vakti yaşanan soygun güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, olay yaşandığı sırada çevredekilerin sadece bakması ise dikkatlerden kaçmadı.
Aracının yanına geldikten sonra soyulduğunu fark eden Mustafa B., durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler, araç üzerinde inceleme yaptı. Güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyen polis, şüpheli şahısları yakalamak için çalışma başlattı.