Şişli’de bulunan bir gece kulübünde Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ve beraberindeki 5 kişinin silahla yaralanmasına neden olduğu gerekçesi ile gözaltına alınan K. B., adliyeye sevk edildi.
Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ve beraberindeki 5 kişi, geçtiğimiz yıl Fenerbahçe maçı sonrası Şişli’de gittikleri gece kulübünde silahlı saldırıya uğramıştı.
Gökhan Töre’nin yanı sıra, Taner Y. (25), Burkay İ. (22), Kadir Can İ. (38), Hüseyin K. (38) ve Mahir A. (30) adlı kişiler yaralanmıştı. Olayın faili olduğu iddia edilen ve saldırı sonrası kaçtığı ileri sürülen Koray B., polisin uzun süren çalışması sonrasında dün Beşiktaş Nisbetiye Caddesi’ndeki bir otoparkta yakalandı. K.B., Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
Değişik olaylardan poliste 3 farklı suç dosyasının bulunduğu zanlı B.’nin, emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmediği ve silahlı saldırı olayını reddettiği öğrenildi.
Zanlı, emniyetten çıkarılırken bir gazetecinin, “Gökhan Töre’yi vurduğunuz iddia ediliyor, ne söyleyeceksiniz?” sorusuna, “Yalan. Aynı yerde eğleniyorduk, ateş etmedim. Kimin vurduğunu görmedim, karanlıktaydı” cevabını verdi.