İstanbul’da etkisini gösteren şiddetli fırtınayla birlikte İncirli Caddesi üzerindeki elektrik direği ve ağaç aynı anda bir servis minibüsünün üzerine devrildi. Olayda yaralanana olmazken cadde yaklaşık 2 saat trafiğe kapatıldı.
Akşam saatlerinde etkisini gösteren şiddetli yağış ve fırtınanın ardından Bakırköy İncirli Caddesi’nde akıllara durgunluk veren bir kaza yaşandı. Fırtına ile birlikte bir elektrik direği ve ağaç aniden yolda seyir hallinde bulunan bir servis minibüsünün üzerine devrildi. Servisin üst kısmında ciddi hasar meydana gelirken serviste bulunanlar büyük bir şok yaşadı. Serviste bulunalar kendilerini araçtan j-hızla inerken şans esri caddede her hangi bir yayanın bulunmaması da olası bir faciayı önledi.
Kazanın ardından cadde yaklaşık 2 saat trafiğe kapandı. Bu sırada cadde üzerinde bulunan bazı toplu taşıma araçlarındaki yolcularda yolda kaldı. Yağmurun ve fırtınanın etkisini azaltmasıyla beraber yolcular yaya olarak yollarına devam etti.
Kazanın ardında olay yerine gelen Bakırköy Belediyesi Zabıta ekipleri çevrede önlem aldı. Olay yerine çağırılan itfaiye ekipleri devrilen ağacı ve direği halat ve vinç yardımı ile kaldırarak caddeyi trafiğe açtı.
Olay sırasında cadde bulunan bir otobüs sürücüsü “Yaklaşık 2 saat yolda kaldık. Bir anda devrildi. Otobüsteki yolcular hepsi inerek yollarına devam etti. Onlar evlerine vardı ben halen buradayım” dedi.