GAZİANTEP (İHA) – İstanbul’da sokak ortasında öldürülen kebap ustasının katil zanlısı olduğu iddiasıyla Gaziantep’te 2 kardeş gözaltına alındı.
İstanbul’da işlenen cinayetin ardından detaylı bir incelemede bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli konumundaki 2 kardeş Fatih K. (26) ve Gökhan K.’nin (29) üzerinde yoğunlaştı. Şahısların işten çıkarıldıktan sonra Gaziantep’e döndüklerini belirleyen polisler, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile ortak bir çalışma başlattı. Yapılan çalışmada cinayeti azmettirdiği iddia edilen Gökhan K. (29) ile cinayeti işlediği iddia edilen kardeşi Fatih K. (26) gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların İstanbul’dan gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından İstanbul’a götürüleceği öğrenildi.
Öte yandan gözaltına alınan kardeşlerin daha önce Hüseyin Çoban’la birlikte aynı işyerinde çalıştıkları ve Hüseyin Çoban’la tartıştıkları için işten çıkartıldıkları öğrenildi.
Olay, 10 Nisan 2015 saat 16.30 sıralarında Güneştepe Mahallesi Nurel Sokak üzerinde gerçekleşmişti. İşinden çıkan ve kebap ustası olduğu öğrenilen Hüseyin Çoban (45) vurularak öldürülmüş katilin kimliği ise tespit edilememişti.