Yine kontrol noktasından kurtulmak amacıyla yön değiştiren ve iç yolu kullanan 34 plakalı bir araç polis ekipleri tarafından durduruldu ve sürçünün neden kaçmak istediği anlaşıldı. Araç içerisinde yapılan kontrollerde 3 adet Ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait boş şarjör ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan M.T. isimli şahsa 6136 sayılı Kanuna Muhalefetten gerekli işlemler yapıldı.

Bir başka kontrolde ise M.K. isimli şahsın kullanmış olduğu araçta standart dışı namlu uzunluğu 32 cm olan yivsiz tüfek ele geçirildi.,Tüfeğin mülkiyetinin kamuya geçirilmesi için gerekli işlemlere başlandı.

Yapılan araç kontrollerinde ise uyuşturucu maddeye de rastlandı. Bir araçta kitap sayfasına sarılı vaziyette daralı ağırlığı 6,396 gr yeşil renkli esrar maddesi, şeffaf poşet içerisinde daralı ağırlığı 0.603 gr olan kenevir tohumu, daralı ağırlığı 5.298 gr olan 2 adet sigaralık tabir edilen madde ele geçirildi.Araç içerisinde bulunan M.K. ve Y.Y. isimli şahıslara Kullanmak İçin Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde bulundurmaktan gerekli işlemler yapıldı.