Antalya’da kaldırımda yürürken üzerine reklam panosunun duvarı çöken genç ağır yaralandı. Bir yaya ise saniyelerle yaralanmaktan son anda kurtuldu.
Olay, dün saat 17.40’da Muratpaşa ilçesi, Muratpaşa Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi üzerinde 10 numaralı apartman önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 19 yaşındaki Muhammet Erşan, spor salonunda sporunu yaptıktan sonra evine doğru cadde üzerindeki kaldırımdan yürümeye başladı. Muhammet Erşan, 10 numaralı binanın önünden geçtiği esnada üzerine, 7 katlı binanın birinci katına tutturulan reklam panosunun duvarı çöktü. Beton blokların altında kalan Muhammed’in yardımına hemen çevredeki esnaf ve yayalar yetişti. Blokların altından çıkarılan Muhammed için hemen 112 sağlık ekiplerinden yardım istendi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Muhammed, hastaneye kaldırıldı. Kolundan, sırtından ve ayaklarından yaralanan Muhammed Erşan’ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Ailenin yakını İbrahim Irmak ise “Muhammed salondan çıkmış eve gidiyormuş. Biranda üzerine kaldırımda yürürken duvar yıkılmış. Yaralanmış. Şimdi hastanede tedavisine devam ediliyor” dedi.
Beton blokların altında kalmaktan saniyelerle kurtulan Atilla Şahin, “Kaldırımda yürürken beton blok ben geçtikten hemen sonra yıkıldı. Bir kişi altında kalmıştı. Onu kurtardık, ilk yardımı yaptık. 10 saniye geciksem ben altında kalabilirdim. Allah korudu” diye konuştu.