Karaman’da kavşakta sola dönmek için duran otomobile çarpan motosikletteki 3 kişi havada taklalar atarak karşı yönden gelen cipin altında kalması MOBESE kamerası tarafından saniye saniye görüntüledi.
Kaza, gece saat 23.00 sıralarında Hacıcelal Mahallesi Tugut Özal Caddesi Kale Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kadir Koşum (48) yönetimindeki 42 SR 251 plakalı otomobil, kavşağa geldiğinde sola dönmek için beklemeye başladı. Bu sırada karşı istikametten gelmekte olan Okan Güneş (23) idaresindeki 70 AP 360 plakalı motosiklet kavşakta sola dönmek için bekleyen otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü ile arkasında yolcu olarak bulunan Mustafa Doğan (17) ve Ali Doğan (27) havada taklalar atarak karşı yönden gelmekte olan Nevzat Alp’in (45) kullandığı 70 DJ 092 cipin altında kaldı. Çevreden gelen vatandaşların yardımıyla cipin altından çıkarılan yaralılar, çağrılan ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Mustafa Doğan ile Ali Doğan’ın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.
Kaza nedeniyle trafiğe kapanan cadde, kaza yapan araçların çekici ile olay yerinden çekilmesiyle yeniden ulaşıma açıldı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.