Antalya’da bir gün önce kayıp başvurusunda bulunulan polisin cansız bedeni, bir parkta spor yapan kadınlar tarafından bulundu. 18 yıllık polis memurunun kafasına beylik tabancası ile sıkarak intihar ettiği ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre olay, Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi 23 Nisan Parkı’nda sabah 7.30’da meydana geldi. Parka spor yapmak için gelen kadınlar parktaki bankların birinde bir erkeğin hareketsiz halde yattığını fark etti. Durumun polis ve sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, cesedin 18 yıllık polis memuru Aşkın Ü.’ye (42) ait olduğunu tespit etti. Olay yerinde geniş çaplı inceleme başlatan polis, Aşkın Ü.’nün beylik tabancası ile sabaha karşı kafasına sıkarak intihar ettiğini belirledi.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Havalimanı Pasaport Şube’de görevli evli bir çocuk babası Aşkın Ü.’nün intihar nedeni henüz belirlenemezken, ailesi tarafından bir gün önceden kayıp başvurusunda bulunulduğu ortaya çıktı.
Polisin intiharına ilişkin meslektaşları tarafından geniş çaplı soruşturma başlatılırken, Aşkın Ü.’nün cansız bedeni ise otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.