İstiklal Caddesi üzerinde tadilat çalışması yapılan boş bir dükkanı kiralamak için inceleyen Haydar Müjde, dükkanda asansör için açılan yaklaşık 3 metre yükseklikteki boşluğa düştü. İtfaiyenin yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılan yaralı, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.
Olay, Taksim İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bir dükkanda saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Haydar Müjde isimli bir vatandaş tadilat çalışmalarının yapıldığı dükkana kiralamak amacıyla geldi.
İddiaya göre, dükkanı bir süre inceleyen Haydar Müjde, dükkanda asansör için açılan yaklaşık 3 metre yükseklikteki bölüme düştü. Müjde’nin düştüğünü gören arkadaşları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulansın olay yerine geç kaldığını iddia eden şahsın arkadaşları sağlık ekiplerine tepki gösterirken, Haydar Müjde olay yerine gelen itfaiyenin yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı.
Yaralanan şahıs ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülürken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.