Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bir kişi, yolda arkadaşları ile birlikte yürüdüğü esnada göğsüne isabet eden kurşunla yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan şahıs yaşamını yitirdi.
Olay, Kartepe Suadiye’de meydana geldi. Suadiye Kestanelik mahallesinde ikamet eden 22 yaşındaki Volkan Öner, gece saat 23.00 sularında Suadiye Çepni Mahallesi Nazif Okumuş Caddesinde arkadaşları ile birlikte dolaştığı esnada nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun göğsüne isabet etmesiyle kanlar içinde yere yığıldı. Volkan Öner’in vurulduğunu gören arkadaşları durumu sağlık ekiplerine haber vererek arkadaşlarını özel bir araçla olay yerinden alıp hastaneye götürmek üzere yola çıktı.
Yolda 112 sağlık ekiplerine teslim edilen Volkan Öner, ambulansla Özel Konak Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Volkan Öner yaşamını yitirdi. Suadiye Kestanelik mahallesinde ikamet eden evli ve 3 yaşında bir çocuk babası Volkan Öner’in askerden yeni geldiği ve İzmit Barlar Sokağında bulunan bir barda kasa sorumlusu olarak çalıştığı öğrenildi. Olayın ardından Volkan Öner’in yanında bulunan arkadaşları ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Olay yerinde yapılan incelemelerde, bir tabanca ve 3 boş kovan bulundu. Göğsüne isabet eden tek kurşunla vurularak yaşamını yitiren Volkan Öner’in cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Öner, Kestanelik Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Kestanelik mezarlığında toprağa verildi.
Volkan Öner’in kim ya da kimler tarafından neden vurulduğu henüz belirlenemezken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.