Kocaeli’nin Derince ilçesinde son dönemde adı sık sık cinayet ve silahla yaralama olayları ile gündeme gelen bir barda çalışan bir kişi, pompalı tüfekle vurularak yaralandı.
Son dönemlerde ismi sık sık silahla yaralama ve cinayet olayları ile gündeme gelen Macho Bar’ın bir çalışanı daha pompalı tüfekle vurularak yaralandı.
Alınan bilgiye göre, aralarında daha önceden husumet bulunan S.Ç. (20) ile Macho Bar çalışanı Gökhan Y. (24), Derince ilçesi Çınarlı Mahallesi’nde bulunan Çınarlı Mezarlığı’nın üst kısmındaki boş alanda tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle S.Ç., aracındaki pompalı tüfeği alarak Gökhan Y.’ye ateş etti. Gökhan Y. kanlar içinde yere yığılırken, S.Ç. aracıyla olay yerinden kaçtı. Yaralı genç, cep telefonu sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Gökhan Y. tedavi altına alındı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede incelemelerde bulundu. Polis, S.Ç.’yi olayda kullandığı silahla birlikte kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Omuz ve boynundan yaralanan Gökhan Y.’nin sağlık durumun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan S.Ç. adliyeye sevk edildi.
İzmit Barlar Sokağı’nda bulunan Macho Bar’ın sahibi Muharrem Arpacı, yaklaşık 3 ay önce arkadaşı Murat Kibar tarafından öldürülmüştü. Olayın ardından kısa bir süre sonra bar iki defa kurşunlanmış, müşterilerle işletmeciler arasında çıkan hesap kavgasında ise yine silahlar konuşmuştu. Son olarak ise geçtiğimiz günlerde Kartepe Suadiye’de yolda yürümekte olan Macho Bar çalışanı Volkan Öner, nereden geldiği hala belirlenemeyen bir serseri kurşunla ölmüştü.