Bursa’da, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, köprüden anayola uçtu. Demir korkulukların yerinden söküldüğü kazada, sürücü ve arkadaşı hava yastıklarının sayesinde hayata tutundu.
Kaza, merkez Yıldırım ilçesinde Demirtaş köprülü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 P 1606 plakalı aracın sürücüsü M.G.Ö., İnönü Caddesindeki Demirtaş Köprüsü’nden Kemal Bengü Caddesine dönmek istediği esnada direksiyon hakimiyetini kaybetti. İlk olarak korkuluklara çarpan araç, demir parmaklıkları yerinden söktükten sonra Haşim İşcan Caddesi ile Kemal Bengü Caddesi’nin kesiştiği köprüden aşağı uçtu. otomobilin hava yastığının açılması sayesinde kazadan yaralı olarak kurtulan M.G.Ö. ve M.A.K.’nin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemleri alırken, arabanın uçtuğu köprü üzerinden geçen araçların ise trafiği tehlikeye düşürerek kazaya bakmak için durmaları dikkatlerden kaçmadı.
İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan iki kişi daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bursa Devlet Hastanesine kaldırıldı. M.A.K.’nin tedavisi ayakta yapılırken, otomobil sürücüsü M.G.Ö.’nin ise durumu yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı açıklandı.
Polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.