Arnavutköy, Beylikdüzü ve Tuzla’da otomobilden hırsızlık ve kapkaç alaylarına karışan 2 şüpheli son işlerinde önce güvenlik kamerasına ardından da polise yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, farklı tarihlerde Arnavutköy, Beylikdüzü ve Tuzla’da kapkaç ver otodan hırsızlık olaylarına karışan 2 şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu yakayı ele verdi. Güvenlik kamerası görüntülerinden eşkalleri belirlenen N.Ş. (44) ile 16 suçtan kaydı olan M.A. (43) isimli şahısların farklı tarihlerde 3 kapkaç ve 4 otodan hırsızlık olayına karıştığı belirlendi. Şüphelilerden N.Ş.’nin 5 suçtan kaydı olan ve 1 aranması olduğu M.A.’nın ise 16 suçtan kaydı olduğu öğrenildi. Yakalanan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
HIRSIZLAR KAMERADA
Otodan hırsızlık yapan 2 şüpheli kameraya yakalandı. Görüntülerde şüphelilerden biri gözüne kestirdiği otomobilin yanına yaklaşıyor. Etrafı kolaçan eden şüpheli, otomobilin kapısını açıyor. Bu sırada diğer şüpheli araçla suç ortağının yanına yanaşıyor. Aracın kapısını açıp hırsızlık yapan şüpheli işi bitince yanında bekleyen araca b inerek olay yerinden kaçıyor.