Malatya’da 17 Nisan günü yaşanan trafik kazasında ağır yaralanan Astsubay Başçavuş Kıvanç Metin Dursun, 10 günlük yaşam savaşını kaybetti.
17 Nisan Cuma günü Dilek yolu üzerinde Galericiler Sitesi mevkisinde yaşanan kazada, Fahri Yiğit yönetimindeki 44 ND 921 plakalı kamyon ile kavşakta dönüş yapmakta olan Kıvanç Metin Dursun (35) yönetimindeki 44 PC 348 plakalı otomobil çarpışmış ve otomobilin yolcu koltuğunda oturan Nazmi Kaplan (60), olay yerinde feci şekilde can vermişti. Kazada ağır yaralanan araç sürücüsü Astsubay Başçavuş Kıvanç Metin Dursun ise Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yoğun bakıma alınmıştı. Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda görevli olduğu öğrenilen Dursun, 10 günlük yaşam mücadelesini kaybederek dün hayata veda etti. Evli ve iki kız babası olan Dursun için bugün Malatya Şehir Mezarlığı’nda askeri cenaze töreni düzenlendi.
Türk bayrağına sarılı tabutun başına gelen Dursun’un yakınları uzun süre gözyaşı dökerken, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından cenaze gözyaşları arasında toprağa verildi.
Öte yandan, Astsubay Dursun’un ölen babası Adil Dursun’un (68) cenazesine katılmak üzere Malatya’ya geldiği öğrenildi. Dursun’un, 16 Nisan günü babasını toprağa verdikten bir gün sonra sabah erken saatlerde komşusu Nazmi Kaplan ile şehir mezarlığına giderken yolda kaza geçirdiği öğrenildi.