Samsun’da gece evlerinin merdiven boşluğuna düşerek hayatını kaybeden mobilya imalathanesi sahibinin cesedi sabah bulundu.
Olay, İlkadım ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi Hazal Sokak’ta bulunan Yüksel Apartmanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tekkeköy ilçesi İlkadım Sanayi Sitesi’nde dekorasyon ve mobilya imalathanesi sahibi olan evli ve 2 çocuk babası Zeki Sayılı (51), gece saat 00.30 sıralarında taksi ile evinin önüne geldi. Ancak gece eve gelmeyen Zeki Sayılı’yı merak eden ailesi, başına bir olay gelmiş olabileceği düşüncesi ile Gazi Polis Merkezi’ne gitti. Daha sonra evin yakınında Zeki Sayılı’yı aramaya başlayan yakınları, sabah saat 07.30 sıralarında apartmanın merdiven boşluğunun zemininde kanlar içinde buldular. Olay polise ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, Sayılı’nın öldüğünü tespit etti. Sayılı’nın ölüm haberi ile ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Merdiven korkuluklarından dengesini kaybederek düştüğü tahmin edilen Sayılı’nın cesedi, otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.