Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir motosiklet, yol kenarındaki parka giriş yapmaya çalışan otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ile arkasında oturan arkadaşı yaralandı.
Kaza gece saatlerinde Müftü Mahallesi Devrim Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Burak Korkusuz (23) idaresindeki 67 LB 094 plakalı motosiklet yol kenarındaki parka giriş yapmaya çalışan Celal Arslan (47) idaresindeki 67 LE 189 plakalı otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Burak Korkusuz ile arkasında oturan arkadaşı Kemal Cora (23) yaralandı.
Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kazada camları kırılan ve hasar gören otomobilin sürücüsü Celal Arslan, motosiklet otomobiline nasıl çarptığını anlayamadığını söyledi. Sürücü Arslan "Nasıl olduğunu anlayamadım. Bir anda arabam kaldırıma çıktı" dedi. Otomobil sürücüsü ifadesinin alınması için karakola götürülürken, polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.