Muğla’nın Marmaris ilçesinde imam nikahlı eşinden şiddet gördüğünü iddia eden adam, kameralar önünde eski eşinden kendisini affetmesini istedi.
Marmaris’te 30 yıldır terzilik yapan Tuncay Gönen (45), 2009 yılında tanışıp imam nikahıı yaptığı Y.A’nın kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdü. Devam eden dava duruşması için geldiği Adliye önünde gazetecilere açıklama yapan Gönen, “7 yıldır Y.A. tarafından görmediğim işkence ve şiddet kalmadı. Bana 50’ye yakın dava açtı ama hepsinden beraat ettim. Beni taciz ederek durmadan dava açıyor. Beni esnaf arkadaşlarımın yanında şiddet uygulayarak kariyerimi küçük düşürmeye çalışıyor. Karakola ve adliyeye gitmekten usandım artık. Hep kadın hakları deniliyor. Nerede erkek hakları? Ben mağdurum, yetkililere sesleniyorum. Kadın hakları diye diye kadınları başımızın tacı ettik ama şiddet gören erkek mağdur olarak, erkek haklarını savunan yasanın çıkartılmasını istiyorum.Gördüğüm şiddetten dolayı Marmaris’i terk etme kararı aldım” dedi.
Gönen, gazetecilerin nasıl bir şiddete maruz kaldığını sormaları üzerine, "Dayak, küfür, anahtarlı taciz edilerek” yanıtını verdi. Gönen, açtığı son davadan beraat ettiği için Y.A. tarafından darp edildiğini ileri sürdü.
KAMERALAR ÖNÜNDE ESKİ EŞİNDEN AF DİLEDİ
Tuncay Gönen, kameralar önünde boşandığı eşine seslenerek kendisini affetmesini istedi. Gönen, eski eşine, “Senin kıymetini bilemedim. Beni affetmeni istiyorum. Affedersen senin kurbanın olurum. Ben bir hata yaptım, özür diliyorum. Senin kıymetini bana Y.A öğretti” dedi.
Gönen evli erkeklere de çağrıda bulunarak, eşlerinin kıymetini bilip başka kadınlara inanmamalarını tavsiye etti.