İzmir’in Karabağlar ilçesinde, boşanma sürecindeki eşi tarafından iddiaya göre, kendisine haber verilmeden kızının okuldan başka bir okula geçirmesine sinirlenen bir adam, satırla okul bastı.
Olay, geçtiğimiz Cuma günü Karabağlar İbrahim Kavur İlkokulu’nda meydana geldi. İddiaya göre, eşi S.K.’ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle G.K. hakkında mahkeme 3 ay evden uzaklaştırma cezası, eşine de polis koruması verdi. Boşanma davası devam ederken S.K. kızını da yanına alıp Tire’ye ailesinin yanına yerleşti. Eşinin Tire’ye gittiğini ve kızının da Tire’ye okul naklini alındığını öğrenen G.K., kızının Karabağlar’da öğrenim gördüğü okula gitti.
Okul müdürü M.A.’nın kapısına dayanan G.K., kızını görmek istedi. Kızının kaydının 40 gün önce annesi tarafından Tire’ye alındığını okul müdüründen bir kez daha öğrenen G.K., “Benden habersiz kızımla ilgili işlem yapamazsınız” diyerek cinnet getirdi. Öğrencilerin dehşet dolu bakışları arasında müdür odasının kapısını yanında getirdiği satırla parçalayan öfkeli adam, diğer öğretmenlerin araya girmesiyle sakinleştirilebildi. İhbar üzerine okula gelen polis, zanlıyı gözaltına aldı. Cebinde bir içimlik esrar maddesi ele geçirilen zanlı G.K., emniyetteki işlemlerin ardından savcı talimatıyla serbest bırakıldı.