İzmir’in Gaziemir ilçesinde cinnet getirerek oğlunu vurduktan sonra intihar ettiği öne sürülen emekli astsubay Çanakkale’de toprağa verildi.
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndan emekli astsubay Nurettin Ö. (53), baba ocağı olan Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Yeniçiftlik köyünde toprağa verildi. İddiaya göre, İzmir’in Gaziemir ilçesinde, annesi ile okuldan evine dönen Ezgi Ö, babası Nurettin Ö (53) ile ağabeyi Çağrı Ö’yü (26) kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Celal Bayar Tıp Fakültesi öğrencisi Ezgi Ö, bir yandan durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirirken, diğer yandan baba ve ağabeyine ilk müdahaleyi yaptı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Nurettin Ö’nün hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralı Çağrı Ö’yü ambulans ile Bozyaka eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.
İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Nurettin Ö’nün cenazesi, burada yapılan incelemenin ardındanYeniçiftlik köyüne getirildi. Nurettin Ö, köy camiinde öğleyin kılınan cenaze namazını müteakip defnedildi. Cenazeye Biga Garnizon Komutanı Üsteğmen Emre Mengi, Çanakkale Boğaz Komutanlığı personeli, İzmir’den devre arkadaşları ve öğrencileri, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı ve çok sayıda vatandaş katıldı.