Eskişehir’de Gezi Parkı olayları sırasında dövülerek hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın darp edildiği güvenlik kamera görüntülerini sildiği iddia edilen otel sahibi Erdoğan G. ile görüntüleri sildirdiği ileri sürülen polis memurunun yargılanmasına devam edildi.
Gezi Parkı olaylarında dövülerek öldürülen üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz’ın darp edildiğine yönelik bulunduğu iddia edilen otelden alınan güvenlik kamera görüntülerinin bir kısmının silindiği tespit edilmiş, konuyla ilgili otel işletmecisi Erdoğan G. hakkında dava, sildirttiği ileri sürülen polis memuru H.E. hakkında açılan dava dosyaları birleştirilmişti.
Sanıkların yargılanmasına 8. Asliye Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmada tutuksuz sanık Erdoğan G. hazır bulundu. Duruşmada konuşan Erdoğan G., görüntüleri silmediğini iddia ederek, “Ben görüntüleri silmedim. Şarteli kapatmak üzereyken polisler gelerek güvenlik kameraları kapatmamı istedi. Ben zaten şartelini indirecektim. Zorlama ile kapatmadım” dedi.
Duruşa sonucunda hakim, sanık ve mağdur avukatlarına savunma yapması ve kararın açıklanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.