İstanbul’da Türkmenistan uyruklu yolcunun halk otobüsünden inerken düşürdüğü cüzdanı alan Suriyeli kadın, güvenlik kamerasına yakalandı. Cüzdanını düşürdüğünü fark edip koşarak otobüsü yakalayan şahıs ise eli boş döndü.
Olay, geçtiğimiz haftalarda İstanbul’da sefer yapan bir halk otobüsünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, halk otobüsüne binen Türkmenistan uyruklu bir şahsın yanındaki boş koltuğa Suriye uyruklu çocuklu bir kadın oturdu. Türkmenistan uyruklu şahıs otobüsten inmek için ayağa kalktığı sırada cebindeki cüzdanı koltuğun üzerine düştü. Cüzdanını düşüren şahıs otobüsten inince Suriyeli kadın harekete geçti. Suriyeli hırsız, Türkmenistan uyruklu şahsın düşürdüğü cüzdanı alarak arkasına sakladı. Cüzdanını düşürdüğünü fark eden şahıs daha bir durak sonra otobüse yetişerek tekrar otobüse bindi. Oturduğu koltuğa yaklaşan şahıs, Suriyeli kadına cüzdanını görüp görmediğini sordu. Suriyeli kadın görmediğini söyleyince şahıs şoförle konuştuktan sonra otobüsten indi. Suriyeli çocuklu kadın ise, çaldığı cüzdanla kayıplara karıştı.
SURİYELİ KADIN HIRSIZ KAMERADA
Halk otobüsünde yanındaki koltukta oturan şahsın düşürdüğü cüzdanı alıp saklayan kadın kamera yakalandı. Görüntülerde, Türkmenistan uyruklu bir şahıs otobüsten inmek için yerinden kalkıyor. Şahıs bu sırada cüzdanını düşürüyor. Şahsın cüzdanını düşürdüğünü fark eden Suriye uyruklu çocuklu kadın, cüzdanı alarak arkasına saklıyor. Suriyeli kadın daha sonra aldığı cüzdanı çantasına atarak şahsın boşalttığı koltuğa kayıyor. Cüzdanını düşüren şahıs durumu fark edince bir durak sonra koşarak yakaladığı otobüse biniyor. Türkmenistan uyruklu şahıs, cüzdanını düşürdüğü koltukta oturan Suriyeli kadınla konuşuyor. Kadın çantalarını karıştırırken şahıs da elleriyle üzerini yokluyor.