Ataşehir D-100 Karayolu’nda bir otomobille motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten fırlayıp bariyerlere çarpan genç hayatını kaybetti.
Kaza, saat 11.00 sıralarında D-100 Karayolu, TEM bağlantı yolu ayrımı Kadıköy yönünde meydana geldi. Tarık Mutlu’nun yönetimindeki 34 KK 2191 plakalı otomobil ile Efe Güngör’ün(26) hakimiyetindeki 34 JR 3185 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışma anında direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü Efe Güngör, 10-15 metre sürüklenerek hızla bariyerlere çarptı ve olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı gören diğer sürücüler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri ise fren izlerini inceleyerek, kazanın nasıl gerçekleştiğini anlamaya çalıştı. İncelemelerin ardından gencin cansız bedeni morga kaldırıldı.
Acı haberi alıp, olay yerine gelen Efe Güngör’ün ailesi sinir krizi geçirdi. Baba Güngör, “İnanmıyorum, nasıl olur” diyerek feryat etti.
Otomobil sürücüsü Tarık Mutlu, “Birinci köprü istikametine gidiyordum. Motor da araçla birlikte hızlı bir şekilde geldi. Ondan sonra, aracımın yan tarafına vurdu. Kaya kaya da bariyerlere gitti” dedi.
Otomobil sürücüsü Tarık Mutlu polis merkezine götürüldü.
Kaza, D-100 karayolunda trafiğe neden olurken, otomobil ve motosiklet çekiciyle olay yerinden kaldırıldı. Polisin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.