Çekmeköy’de binaların giriş katlarını hedef alıp hırsızlık yapan 4 şüpheli, önce güvenlik kamerasına ardından da polise yakalandı.
Çekmeköy’de artış gösteren hırsızlık olaylarına ilişkin ihbarları değerlendiren polis, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. Önce güvenlik kameraları inceleyen ekipler, ardından eşkal tespiti yaparak şahıslara ulaşmaya çalıştı. Yapılan tespitlerin ardından harekete geçen Çekmeköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hırsızların yeni bir hırsızlık girişimi için hazırlık yaptığını tespit etti. Bunun üzerine operasyon düzenleyen polis, 4 şüpheliyi suçüstü gözaltına aldı. Yakalanan şüpheliler daha sonra sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.
YAŞANAN HIRSIZLIK OLAYLARI GÜVENLİK KAMERASINDA
Şüphelilerin karıştıkları hırsızlık olayları bazı evlerde bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde eve giren şüphelilerin önce evi didik didik aradıkları ve ardından yükte hafif maddi değeri yüksek eşyaları çaldıkları gözlendi. Kaydedilen görüntüler hırsızların bir evden çaldıkları LCD televizyon ile daireyi terk etmeleri ile son buluyor.