Tekstilkent Mali Genel Kurulu’nda çıkan kavgada tekme, toka ve yumruklar konuştu. Sandalyelerin havada uçuştuğu genel kurulda iki kişi hafif şekilde yaralandı.
Tektilkent Mali Genel Kurulu Bayrampaşa Hidayet Yüzbaşıoğlu Spor Tesisleri’nde düzenlendi. Sabah 09.00’da başlaması gereken genel kurul, yaşanan gerginlik nedeniyle bir türlü başlayamadı. Tartışmalı genel kurul eski ve yeni yönetim kurulu üyelerini de kaşı karşıya getirdi. Yaşanan sözlü tartışmalar bir anda büyüyerek yerini kavgaya bıraktı. Tekme, tokat ve yumrukların konuştuğu kavgada sandalyeler de havada uçuştu. Bir anda savaş alınan dönen genel kurul salonunda taraflar, polisin çabalarıyla sakinleştirildi. Yaşanan kavgada iki kişi hafif şekilde yaralanırken, polis olaylara karışan bazı kişileri gözaltına aldı.
Tekstilkent eski Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karaduman usulsüzce başkanlığının düşürüldüğünü savunarak, "Biz 24 yılda yapılmayanı 24 ayda yapınca Tektilkent’in baronları, paralelcileri Tekstilkent’e sahip olmaya çalıştılar ve paralel bir yönetim oluşturdular. 09.00’da açılan Genel Kurul’da salona 10 kişiyi ancak aldılar. Tekstilkent’i ele geçirmeye çalışan çeteler bu hale getirdiler. Ben seçilmiş yönetim kurulu başkanıyım. Tekstilkent’in 13. Ağır Ceza mahkemesince karar defterine el konulmuş olan, sahtekarlıkla suçlanan vatandaşlar Tekstilkent’i bu hale getirdiler. Devleti yönetenlere sesleniyorum lütfen Tekstilkent’e sahip çıksınlar. Şu an Tekstilkent üyeleri salona sokulmuyor" dedi.