Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü üç katlı binanın bahçe duvarına çarparak durabildi. Bina sakinlerinin gürültüye koştuğu kazada bahçe duvarı faciayı önledi. Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, kaza Çaycuma ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de gece 01.00 sıralarında meydana geldi. Serkan D., idaresindeki 74 BJ 955 plakalı aracıyla seyir halindeyken, yolun kaygan olması sebebiyle virajı alamayarak Halil Özcan’a ait binanın bahçe duvarına çarparak durabildi.
Araçta maddi hasar meydana gelirken, şoför Serkan D. ise kazadan yara almadan kurtuldu. Bina sakinleri olay anında gürültünün şokuyla evin önüne koştular. Bir aracın bahçe duvarına çarparak durabildiğini gören ev sakinleri, durumu polis ekiplerine ve sağlık ekiplerine bildirdiler. Aracın sürücüsü, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından olay yerinden ayrıldı. Olay yerinde doğalgaz kutusunun da bulunduğunu hatırlatan ev sahibi Halil Özcan, "Gece 01.00 civarında evdeydik. Bir gürültü ile kalktık hemen yola doğru baktığımızda bir arabanın duvarı ve bariyerleri yıkarak duvardan içeri doğru girdiğini gördük. Şoförün yanına gittik. Herhangi bir şey olup olmadığını sorduk kendisine, durumunun iyi olduğunu söyledi. Allah’a şükür, sağ salim kurtulduğu için biz de sevinmiş olduk. Bariyerlere vurmasaydı, evin önünde doğalgaz kutusu ve kendi aracımız vardı büyük bir facia olurdu. Bariyerler sayesinde kazayı ucuz atlatmış oldu" dedi.
Öte yandan, kaza anı ise evin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Aracın çarpmasıyla etraftaki toz bulutları da gözden kaçmadı.