Samsun’da bir kişi parkta dizüstüne çökmüş kafası yerde ölü olarak buldu.
Olay, Canik ilçesi Kuzeyyıldızı Mahallesi Kafeli Parkı içindeki spor tesisi yanında saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emrah Tütüncü (34), dizlerinin üzerine çökmüş kafası yerde fark edildi. Vatandaşlar durumu polise ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, Emrah Tütüncü’nün öldüğünü tespit etti. Kuzeyyıldızı TOKİ bloklarında oturduğu belirtilen Emrah Tütüncü’nün bir arkadaşının, mahallede Emrah Tütüncü ile birlikte bir başkasının kavga ettiklerini söylediği öğrenildi.
Darp sonucu yaralı olduğu öğrenilen söz konusu genç ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emrah Tütüncü’nün cesedi Samsun Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı incelemeden sonra otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri ile Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın cinayet mi yoksa Emrah Tütüncü’nün düşerek mi öldüğünü araştırıyor.