Mardin’in Nusaybin ilçesinde oynadıkları cismin ellerinde patlaması sonucu ağır yaralanan kardeşlerden 5 yaşındaki Fatih de hayatını kaybetti.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde oyun oynarken yerde buldukları cismin ellerinde patlaması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan 3 ve 5 yaşındaki Güneş kardeşler yaşam mücadelesini kaybetti. Dün akşam vefat eden 3 yaşındaki Havin’den sonra bu sabah 5 yaşındaki Fatih de yaşamını yitirdi.

Nusaybin Abdulkadirpaşa Mahallesi Umut Sokakta ikamet eden Güneş ailesinin çocukları Havin (3) ve Fatih (5) kardeşler, yerde buldukları cisimle oynadıkları sırada patlama meydana geldi. Dün yaşanan patlamada ağır yaralanan 2 kardeş, Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Havin ve Fatih, Mardin Devlet Hastanesine sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen 3 yaşındaki Havin Güneş, dün akşam hayatını kaybetmişti. Aynı hastanenin yoğun bakımında tedavi gören ağır yaralı Fatih de bu sabah yaşamını yitirdi.

Hayatını kaybeden kardeşlerin Nusaybin’de defnedileceği öğrenildi.

(Mehmet Salih Keskin/İHA)