Pendik’te yüzleri kar maskeli ve silahlı olduğu iddia edilen 2 kişi, bir banka çalışanını yaraladıktan sonra kasadaki paralarla kayıplara karıştı. Polis kaçan şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.
İddiaya göre, Kaynarca Fevzi Çakmak Mahallesinde yer alan özel bir bankaya gelen yüzleri maskeli ve silahlı iki kişi, banka görevlisinden paraları istedi. Kasadaki paraları vermek istemeyen banka görevlisini silahla yaralayan soyguncular, daha sonra kasadaki yaklaşık 10 bin lira parayı yanlarına alarak kaçtı. Bankanın bulunduğu cadde üzerinden ara sokaklara giren şüpheliler olayda kullandıkları silahları yere attıktan sonra kayıplara karıştı.
İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler kaçan şüphelilerin peşine düştü. Banka içerisinde inceleme başlatan ekipler, şüphelilerin geride bıraktığı izlerden yola çıkarak soruşturma başlattı. Bankanın güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan ekipler eşkal tespiti başlattı.
Çevreyi abluka altına alan ekipler kaçan şüphelilerin peşine düşerken polis helikopteri de çalışmalara havadan destek verdi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.