Sarıyer’de dün akşam uçan çatının hasar verdiği yerler gün ağarınca ortaya çıktı. Yerlerde çok sayıda tahta parçası görülürken, elektrik direği ise adeta yamulmuş bir şekilde duruyor.

Dün, sabah saatlerinde etkisini artırmaya başlayan lodos, hayatı felç etti. Çok sayıda ilçede ağaçlar ve elektrik direkleri devrilirken, evlerin çatıları da hasar gördü.

Sarıyer Reşitpaşa’da ise dün dün akşam 20.00 sıralarında lodos nedeniyle bir binanın çatısı uçmuştu. Çatının yere düşürmesiyle beraber 4 araç, çatının altında kalmıştı. Gelen itfaiye ve elektrik ekipleri hemen çalışmalara başladı. Çatı yerinden kaldırılırken, elektrik hattı kesildi. Gün ağarınca yaşanan olayın hasarı ortaya çıktı. Yerlerde çok sayıda tahta parçası görülürken, elektrik direği ise adeta yamulmuş bir şekilde duruyor.

Lodostan dükkanı zarar gören Cafer Demir, “Olay, saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Ani bir fırtına geldi. O fırtınada ben de dükkanda olduğum için bir anda çıktım baktım, çatı olduğu gibi uçmuş. Hemen gençleri aradım, gelin arabaları alın diye. Çatı olduğu gibi uçtu. Bu arada nereden baksan 120-130 bin lira zararımız var” dedi.