Dağlıca’da 15 arkadaşıyla birlikte şehit edilen Piyade Sözleşmeli Er Uğur Yıldız’ın şehadet haberi Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı. Haberi çalıştığı otelde alan ve kalp yetmezliği bulunan baba Sadık Yıldız hastaneye kaldırıldı. Eşinden ayrılan ve Isparta’da yaylada bulunan anne Gülbahar Çelikel’e de acı haberin verildiği ve Manavgat’a doğru yola çıktığı bildirildi.
Manavgat Çağlayan Mahallesi’nde oturan ve 2011 yılında sözleşmeli olarak TSK’ya katılan Uğur Yılıdız’ın vatani görevini tamamladıktan sonra bir süre Manavgat Otogarı’nda bir firmanın yazıhanesinde görev yaptığı ve ardından da sözleşmeli olarak TSK bünyesinde göreve başladığı öğrenildi. Bir süre önce nişanlanan ve düğün hazırlığı yapan Uğur Yıldız’ın artan terör olayları sebebiyle izne gelemediği öğrenildi. Şehidin evine Türk Bayrağı asılırken, akrabaları da taziye için eve akın etti. Hastaneden eve getirilen babanın ambulanstan inerken bitkin olduğu gözlendi. Evin önünde binin üzerinde vatandaş toplandı.
Uğur Yıldız’ın kardeşi Yılmaz Yıldız’ın geçen yıl kanserden hayatını kaybettiği ve bir kız kardeşinin bulunduğu, cenazenin de kanserden hayatını kaybeden kardeşinin yanına defnedileceği bildirildi.