Beşiktaş Spor Kulübü’nün eski başkanı Serdar Bilgili, kendisinden bir çocuğu olduğunu iddia eden eski sevgilisi Aysel Yolaçan’dan şikayetçi oldu. Başlatılan soruşturma kapsamında ifadeye çağrılan Yolaçan’ın önümüzdeki günlerde adliyeye gelmesi bekleniyor.
Aysel Yolaçan, konuk olarak katıldığı bir televizyon programında Beşiktaş Spor Kulübü’nün eski başkanı Serdar Bilgili ile bir dönem aşk yaşadığını ve Bilgili’den 8 yaşında bir çocuğu olduğunu iddia ederek açıklamalarda bulunmuştu. Bu açıklamalar üzerine Serdar Bilgili, “hakaret”, “gizliliği ihlal” ve “ verileri yaymak” suçlamasıyla Yolaçan hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Geçtiğimiz ay ünlü spiker Nazlı Çelik ile dünya evine giren Bilgili’nin şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Yolaçan hakkında soruşturma başlattı. Tebligat gönderilen Yolaçan’ın önümüzdeki günlerde savcılığa ifade vermek için adliyeye gelmesi bekleniyor.
"TELEFON TEHDİTLERİ ALIYORUM"
Aysel Yolaçan, katıldığı televizyon programında Bilgili’ye kızını nüfusuna aldırması için babalık davası açtığını belirterek katıldığı programda “Dava açmadan önce Serdar ile çok konuştum ama bana başka yol bırakmadı. Son 1 aydır telefon tehditleri alıyorum. Ama beni hiç kimse bu davamdan vazgeçiremez. Hiçbir şekilde korkmuyorum. Serdar çocuğumun duygularıyla oynadı. Benim hazmedemediğim nokta bu. Madem çocuğunu kabul etmiyorsun niye görüştün, niye hediyelere boğdun” şeklinde konuşmuştu.