Aydın’da bir servis otobüsü seyir halindeyken aniden alev alarak cayır cayır yandı. İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangında otobüs tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.
Yangın gece Aydın-İzmir Karayolu Acarlar Yol Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Aydın’da bir fabrikaya servis taşıyan Özkan Şenyüz yönetimindeki 09 AB 759 plakalı otobüs fabrika işçilerini evlerine bıraktıktan sonra İncirliova istikametine doğru seyir halindeyken aniden yanmaya başladı. Otobüsün yandığını gören şoför aracı sağa çekerek bir yandan alevlere müdahale etmeye çalıştı, diğer yandan da itfaiyeye arayarak yardım istedi. Bir anda alevler içinde kalan otobüsü söndürmek için Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri İncirliova ve Aydın’dan yola çıkarak yangına müdahale etti. Yangın nedeniyle Aydın-İzmir Karayolu trafiğe kapanırken, itfaiye ekipleri uzun süre yanan otobüsü söndürmeye çalıştı.
Yangının çıkış sebebi belirlenemezken, otobüste yolcu bulunmaması ve olayda ölen ya da yaralanan kimsenin olmaması teselli kaynağı oldu. Söndürme çalışmaları tamamlandıktan sonra Aydın-İzmir karayolu trafiğe açıldı.